woensdag 10 september 2008

Knooppuntenroute


Dinsdag 9-9-2008.
Vandaag hebben we een knooppunten fietsroute gereden van ca. 75 km. lang.
Knooppunten worden onderweg op bordjes aangegeven en je kunt zelf kiezen welke weg je wilt gaan. Dus eindelijk een route die niet door ANWB borden wordt aangegeven maar je bepaald zelf waar je langs wilt. Dit kun je van te voren thuis al doen. De km. staan erbij zodat je achteraf precies weet hoelang de tocht wordt.
De route ging van Den Ham, (start in het centrum) naar Wierden en dan naar Rijssen. Daarna onder Rijssen door richting Holten. Langs de Holterberg en de Haarlerberg naar Nijverdal en dan weer richting Den Ham.
Het is een prachtige route. Ik heb hem op papier staan dus diegene die hem willen rijden, click op de afbeelding boven dit artikel of even een reactie (onderaan dit bericht) en je krijgt hem van mij gemaild.


Groetjes, Klaas Koopman


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Klaas en Erna,
Wij zijn met het Havezathepad op dit moment even voorbij Rijssen en lopen richting Markelo. We hebben 9 sept. gelopen en zijn toen gebleven bij de paddestoel op het Elsenerveld en veen. Dus net één dag voor jullie aan. Een mooie omgeving met vele grafheuvels en informatie uit de oudheid. Veel fiets en wandelplezier verder.
Groetjes van Harm en Tina.

De Koopmannetjes zei

Hallo Harm en Tina,
bedankt voor jullie reaktie! Ja, het is inderdaad een mooie omgeving daar in het Twentheland.
We zijn nét terug van een 4 weken durende vakantie in Frankrijk, vandaar dat mijn reaktie wat aan de late kant is. We hebben een trektocht door Frankrijk gemaakt en vanalles beleefd, ook gewandeld en gefietst. Maar dat komt binnenkort wel op de blog te staan.
Groetjes, Klaas en Erna